Beställ här

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Vissa uppgifter är felaktiga / saknas
Läs villkoren

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Vennligst se over og bekreft din info.
Vissa uppgifter är felaktiga / saknas

Jag accepterar villkoren. Jag förpliktar mig inte till ytterligare köp, men blir abonnent genom att beställa och måste avbeställa inom 14 dagar före nästa leverans för att avsluta abonnemanget (tidsfrist står på fakturan) genom att kontakta kundservice. Abonnemanget löper tills jag själv avbryter det och leverans sker varannan månad. Jag får den första leveransen till kampanjpris: totalt 209 kr (ink. porto). Den totala kostnaden för ordinarie leveranser i abonnemanget är 649,50 kr + porto á 59,50 kr = 709 kr varannan månad (355 kr / månad).

Chili Forte – Intervju med Hanne Sofie Herland

Den pirrande känslan är det första som slår Personlig Tränare (PT) Hanne Sofie Herland när vi frågar henne om hon känner något speciellt i kroppen när hon tar Chili Forte. Det – och att hennes blodsockernivå har blivit så mycket stabilare.

Personlig Tränare Hanne Sofie Herland är inte vem som helst när det kommer till kunskap om kropp och näring. Utöver PT-jobbet är hon både bootcamp-instruktör och kostrådgivare, med träning och nutritionslära som specialfält. Den sistnämnda kompetensen skaffade hon sig genom ett Masterprogram i Perth i Australien.

Vaknar tidigt utan att vara trött

Enligt Hanne Sofie själv, är hon långt ifrån en A-människa som person.

– Lägga mig sent och gå upp sent – det är väl egentligen jag i ett nötskal om min kropp hade fått bestämma. Men så måste man ju släpa sig ur sängen för att komma iväg till jobbet förr eller senare, och efter att jag började med Chili Forte är jag mycket piggare på morgnarna och har inte längre har några problem med att gå upp tidigt. Utan att jag behöver göra något annat än att ta Chili Forte, egentligen! Jag märker också att jag blir mindre trött på kvällen, plus att jag har dragit ner radikalt på kaffedrickandet. Förut sörplade jag kaffe dagarna i ända – nu räcker det med en kopp till frukost.

Jämnare blodsockernivå