Chili Forte lovprisas av aktiva människor som behöver extra energi i vardagen och har lust att skynda på kroppens kaloriförbränning. Chili Forte är ett kosttillskott som består av en unik sammansättning av ingredienser som bidrar till normal energiomsättning. Enkelt förklarat är avsikten med produkten att hjälpa dig som vill gå ned i vikt, oavsett om du tränar aktivt eller inte. Chili Forte består av krom, niacin, vitamin B5, vitamin B6, riboflavin, tiamin, chili och vitamin B12. Krom bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå och har traditionellt använts som tillskott för att stoppa sötsuget.

Hungerdämpande egenskaper

Exercise Photo

Chili Forte innehåller krom (Cr); ett spårämne som kroppen behöver för att förbränningen av kolhydrater och fett ska fungera optimalt. Krom bidrar till att hålla blodsockernivån stabil. Kort sagt kan man säga att ju mer sötsaker eller snabba kolhydrater du stoppar i dig, desto mer krom behöver din kropp. Chili Forte är en fullvärdig källa till krom. Krom har traditionellt använts som tillskott för att stoppa sötsuget.

Specialutvecklad för kaloriförbränning

Exercise Photo

Chili Forte innehåller chili. Chili består bland annat av ett ämne som heter capsaicin, och det är detta ämnet som gör chilifrukten så stark i smaken. Capsaicinet bidrar även till att öka kaloriförbränningen i kroppen.

 

Många prövar olika metoder för att inte gå upp i vikt men sanningen är att många av dessa metoder är kortsiktiga och inte särskilt effektiva, och i värsta fall kan t.ex. en diet leda till att man äter för mycket av ohälsosamma livsmedel med ytterligare viktökning som följd. Med kosttillskottet Chili Forte kan du emellertid tillföra rätt näringsämnen samtidigt som tillskottet bidrar till normal energiomsättning och blodsockernivå. Två dagliga tabletter bidrar till en normal viktkontroll som verkar inifrån.

 

Det är viktigt att påpeka att produkten har den beskrivna effekten endast så länge som du tar den rekommenderade dagliga dosen och att en hälsosam viktminskning bör ske över tid. Vi rekommenderar att du äter varierad kost, är aktiv minst 30 minuter om dagen och tar den dagliga dosen i minst 6–12 månader, och att du därefter fortsätter med produkten för att upprätthålla normal energiomsättning.

 

Mer energi och fokus